Enzymová příprava strukturovaných triacylglycerolů pro dětskou výživu – Bc. Jana Pauzová
Bc. Jana Pauzová
Master's thesis
Enzymová příprava strukturovaných triacylglycerolů pro dětskou výživu
Enzymatic preparation of structured triacylglycerols for infant nutrition
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2020
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
PAUZOVÁ, Jana. \textit{Enzymová příprava strukturovaných triacylglycerolů pro dětskou výživu}. Online. Diplomová práca. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Faculty of Food and Biochemical Technology. 2020. Dostupné z: https://theses.cz/id/zzeqi9/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
University of Chemistry and Technology in Prague
Faculty of Food and Biochemical TechnologyMaster programme:
Food Technology
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.