Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
výroba vaječných hmotKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Slepičí vejce a jejich obecné, funkční a nutriční vlastnosti
(Miloslav PECH)2024, Bakalářská práce, Fakulta zemědělská a technologická / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//d941do// | Zemědělské biotechnologie / | Práce na příbuzné téma
Technologické vlastnosti křepelčích vajec
(Marie Dostálová)2019, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//0r265m// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Technologické vlastnosti slepičích vajec
(Tereza Hrozová)2019, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//7hktx4// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Použití vajec a vaječných hmot v cukrářské výrobě
(Kamila Součková)2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//s2hyq4// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Trendy ve využití složek vajec
(Eliška Doležalová)2023, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//r6rkcb// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Použití vajec a vaječných hmot v cukrářské výrobě
(Kamila Součková)2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//s2hyq4// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Průmyslové zpracování vajec a využití vaječných hmot do potravinářské výroby
(Markéta Pirunčíková)2018, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//e34eu1// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Kvalita a technologie výroby vaječných výrobků
(Sandra Beierová)2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//j3a6ur// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Použití vajec a vaječných hmot v cukrářské výrobě
(Kamila Součková)2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//s2hyq4// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma