Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Klíčová slova

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 4 » (celkem 35 prací)
Innovations in the Hospitality Sector
 (Victoriia Kukushkina)

2016, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/13756/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management | Práce na příbuzné téma

Carving v gastronomii
 (Patrik Grech)

2015, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/13078/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Trendy v nabídce pokrmů a nápojů uplatňované v gastronomii
 (Jitka Kutzendörferová)

2018, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/f64xh/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Nové trendy ve využití čaje v gastronomii
 (Pavel Nikl)

2015, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/8583/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Trendy v současné gastronomii
 (Karolína Beyerová)

2017, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/15331/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Wine consuption trends
 (Viktoriya Nasypova)

2014, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/12421/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management | Práce na příbuzné téma

Franchising jako forma podnikání v oblasti gastronomie
 (Gabriela VROBELOVÁ)

2020, Bakalářská práce, Fakulta ekonomická / ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI

http://theses.cz/id//1szen3// | Ekonomika a management / Management obchodních činností | Práce na příbuzné téma

Gastronomie jako součást kulturního dědictví v cestovním ruchu
 (Tereza Štěrbová)

2018, Bakalářská práce, Fakulta informatiky a managementu / Univerzita Hradec Králové

http://evskp.uhk.cz/eB10329 | Ekonomika a management / Management cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma

Gastronomie jako součást kulturního turismu
 (Rebeka Maria Kasapidu)

2020, Diplomová práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/i6n2v/ | Obecná teorie a dějiny umění a kultury / Management v kultuře | Práce na příbuzné téma

Racionální a jiné formy alternativní výživy v gastronomii
 (Radek OLIVER)

2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//0en3hn// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 4 » (celkem 35 prací)