Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Klíčová slovaKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Rozšíření výukových textů o prvky moderní gastronomie
(Martina Caisbergerová)2010, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/kku73/ | Specializace v pedagogice / Učitelství praktického vyučování | Práce na příbuzné téma
Digitální učební materiály pro výuku rozšiřující ruské slovní zásoby - Gastronomie
(Kamila Brunclíková)2017, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / Univerzita Hradec Králové
• http://evskp.uhk.cz/eM4800 | Učitelství pro střední školy / Učitelství pro střední školy - český jazyk a literatura, Učitelství pro střední školy - ruský jazyk a literatura | Práce na příbuzné téma
Franšíza ako forma podnikania v hotelierstve a gastronomii
(Miriama Szabóová)2014, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/11906/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Trendy v současné gastronomii
(Karolína Beyerová)2017, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/15331/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Hospitality management
(Jana Lauková)2006, Diplomová práce, Ekonomicko-správní fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/a5m20/ | Ekonomika a management / Podnikové hospodářství | Práce na příbuzné téma