Theses on the same topic (having an identical keyword):
Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Reologické vlastnosti tekutých vaječných hmot při pasteračních teplotách
(Hana Krišová)2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//6b1p6f// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Tokové vlastnosti tekutých vaječných hmot
(Martin Doležal)2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//pajl21// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Theses on a related topic
Vlastnosti vaječných hmot využitelných jako nutričně obohacující složky potravin
(Zdeňka Fikarová)2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//0itdb7// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Theses on a related topic
Vliv přídavku vlákniny na kvalitu smetany ke šlehání
(Pavla Křečková)2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//wcsrl9// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Theses on a related topic
Modelování a simulace bičující nestability při elektrostatickém zvlákňování
(Milan Šimko)2015, Disertační práce, Fakulta textilní / Technická univerzita v Liberci
• http://theses.cz/id//frqg0s// | Textilní inženýrství / Textilní materiálové inženýrství | Theses on a related topic
Vliv technologie a surovin na stabilitu nášlehu Marshmallow
(Jiří KASAL)2010, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//5n82ek// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Theses on a related topic