Theses on the same topic (having an identical keyword):

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

« 1 2 » (total: 16 theses)
Reologické vlastnosti tekutých vaječných hmot při pasteračních teplotách
 (Hana Krišová)

2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//6b1p6f// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Tokové vlastnosti tekutých vaječných hmot
 (Martin Doležal)

2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//pajl21// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Theses on a related topic

Vlastnosti vaječných hmot využitelných jako nutričně obohacující složky potravin
 (Zdeňka Fikarová)

2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//0itdb7// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Theses on a related topic

Vliv přídavku vlákniny na kvalitu smetany ke šlehání
 (Pavla Křečková)

2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//wcsrl9// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Theses on a related topic

Modelování a simulace bičující nestability při elektrostatickém zvlákňování
 (Milan Šimko)

2015, Disertační práce, Fakulta textilní / Technická univerzita v Liberci

http://theses.cz/id//frqg0s// | Textilní inženýrství / Textilní materiálové inženýrství | Theses on a related topic

Vliv technologie a surovin na stabilitu nášlehu Marshmallow
 (Jiří KASAL)

2010, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//5n82ek// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Theses on a related topic

« 1 2 » (total: 16 theses)