Zpět na vyhledávání

Theses on the same topic (having an identical keyword):

Vakuování

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

« 1 2 » (total: 14 theses)
Metoda Sous vide jako technologie pro dynamickou přípravu potravin
 (David Hlava)

2014, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/11323/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Theses on a related topic

Způsoby tepelné úpravy masa se zaměřením na úpravu metodou sous-vide
 (Anna Bartošíková)

2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//z8dfkd// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Gastronomická technika Sous-vide a její mikrobiologické aspekty
 (Klára Pištorová)

2016, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//riz7lo// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Theses on a related topic

Ftaláty v mase při tepelné úpravě sous-vide
 (Barbora Bartuňková)

2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//cc39lv// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Theses on a related topic

Vakuování potravin a Sous vide technologie v gastronomii
 (Nikola Horká)

2019, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//crk010// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Theses on a related topic

Vakuování potravin a sous vide technologie v gastronomii
 (Nikola Horká)

2017, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ygd6vp// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Theses on a related topic

Vakuování potravin a Sous vide technologie v gastronomii
 (Nikola Horká)

2019, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//crk010// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Theses on a related topic

Vakuování potravin a sous vide technologie v gastronomii
 (Nikola Horká)

2017, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ygd6vp// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Theses on a related topic

TECHNOLOGIE VAKUOVÁNÍ POTRAVIN A SOUS VIDE V GASTRONOMII
 (Veronika Prudilová)

2019, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.

http://theses.cz/id/ub76fd/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch | Theses on a related topic

Vakuování potravin a sous vide technologie v gastronomii
 (Nikola Horká)

2017, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ygd6vp// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Theses on a related topic

« 1 2 » (total: 14 theses)