Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 22 prací)
Vliv vykrvení na kvalitu masa kapra obecného (Cyprinus carpio)
 (Michal KUBÍK)

2017, Diplomová práce, Fakulta rybářství a ochrany vod / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//28m8n9// | Zemědělská specializace / Rybářství a ochrana vod | Práce na příbuzné téma

Vliv přírodních aditiv na prodloužení skladovatelnosti chlazených paštik z kapra obecného (Cyprinus carpio)
 (Ondřej TUNYS)

2020, Diplomová práce, Fakulta rybářství a ochrany vod / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//0tommw// | Zemědělská specializace / Rybářství a ochrana vod | Práce na příbuzné téma

Vliv způsobu odšupinování či odstranění kůže na senzorické vlastnosti a skladovatelnost kapra
 (Martin VÁGNER)

2017, Bakalářská práce, Fakulta rybářství a ochrany vod / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//lkmcg1// | Zootechnika / Rybářství | Práce na příbuzné téma

Izolace mikroorganizmů degradujících biogenní aminy z fermentovaných masných výrobků
 (Dagmar Bábková)

2019, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//8o38x9// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Biogenní aminy v silážích
 (Nela Jandeková)

2016, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//noxhih// | Zootechnika / | Práce na příbuzné téma

Biogenní aminy v potravinách
 (Tomáš Macek)

2016, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//1smhuo// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Porovnání obsahu biogenních aminů mezi naturálními a konvenčně připravovanými víny
 (Katarína Mária Savková)

2022, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//8ss7zy// | Zahradnické inženýrství / Vinohradnictví a vinařství | Práce na příbuzné téma

Biogenne amíny vo víne
 (Tereza Grančičová)

2020, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//yfsr58// | Zahradnické inženýrství / Vinohradnictví a vinařství | Práce na příbuzné téma

Vliv dvoustupňového přidávání vody na viskoelastické a tribologické vlastnosti taveného sýra
 (Anna Vincová)

2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//hl2gwp// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma

Možnosti prodloužení kvality ("čerstvosti") rybího masa a analýza změn při jeho skladování
 (David KLEČACKÝ)

2018, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//0ztvmc// | Zootechnika / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 22 prací)