Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Distribuce obsahu volných aminokyselin a biogenních aminů v přírodním sýru eidamského typu
(Radka FLASAROVÁ)2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//zfqpxg// | Chemie a technologie potravin / Chemie potravin a bioaktivních látek | Práce na příbuzné téma
Současné stanovení vybraných volných aminokyselin a biogenních aminů pomocí kapalinové chromatografie
(Tomáš VAVŘÍK)2012, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//2kkrxu// | Chemie a technologie potravin / Chemie potravin a bioaktivních látek | Práce na příbuzné téma
Změny obsahu volných aminokyselin a biogenních aminů v průběhu výroby vína
(Barbora IVIČIČOVÁ)2010, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//pcad3z// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Biogenní aminy v silážích
(Nela Jandeková)2016, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//noxhih// | Zootechnika / | Práce na příbuzné téma
Biogenní aminy ve vybraných skupinách přírodních sýrů
(Radka Flasarová)2018, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//0185lz// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Biogenní aminy ve fermentovaných mléčných výrobcích
(Kristýna Bubelová)2016, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//0fffgj// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Produkce a degradace biogenních aminů pivovarsky významnými mikroorganizmy
(Jana Žáková)2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//l2epu7// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Schopnost produkce biogenních aminů vybranými kmeny kvasinek
(Zuzana Haasová)2016, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//yh1ova// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Skríning non-starterových bakterií izolovaných z potravin na schopnost degradace biogenních aminů
(Vendula Molková)2018, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//n2nh9v// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Produkce biogenních aminů v přírodním sýru
(Natálie Ogurková)2018, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//a1rmeo// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma