Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 19 prací)
Distribuce obsahu volných aminokyselin a biogenních aminů v přírodním sýru eidamského typu
 (Radka FLASAROVÁ)

2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//zfqpxg// | Chemie a technologie potravin / Chemie potravin a bioaktivních látek | Práce na příbuzné téma

Současné stanovení vybraných volných aminokyselin a biogenních aminů pomocí kapalinové chromatografie
 (Tomáš VAVŘÍK)

2012, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//2kkrxu// | Chemie a technologie potravin / Chemie potravin a bioaktivních látek | Práce na příbuzné téma

Změny obsahu volných aminokyselin a biogenních aminů v průběhu výroby vína
 (Barbora IVIČIČOVÁ)

2010, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//pcad3z// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Biogenní aminy v silážích
 (Nela Jandeková)

2016, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//noxhih// | Zootechnika / | Práce na příbuzné téma

Biogenní aminy ve vybraných skupinách přírodních sýrů
 (Radka Flasarová)

2018, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//0185lz// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Biogenní aminy ve fermentovaných mléčných výrobcích
 (Kristýna Bubelová)

2016, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//0fffgj// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Produkce a degradace biogenních aminů pivovarsky významnými mikroorganizmy
 (Jana Žáková)

2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//l2epu7// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Schopnost produkce biogenních aminů vybranými kmeny kvasinek
 (Zuzana Haasová)

2016, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//yh1ova// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Skríning non-starterových bakterií izolovaných z potravin na schopnost degradace biogenních aminů
 (Vendula Molková)

2018, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//n2nh9v// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Produkce biogenních aminů v přírodním sýru
 (Natálie Ogurková)

2018, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//a1rmeo// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 19 prací)