Theses on the same topic (having an identical keyword):
KeywordsKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Analýza služeb v franchisingovém řetězci „Švejk restaurant“
(Lucie Kratochvílová)2017, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/14896/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Theses on a related topic
Komparace tří českých restaurací oceněných michelinskou hvězdou (Field, Alcron a La Degustation).
(Madiyar Anapiya)2018, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/zimme/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Theses on a related topic
Analýza provozu degustační restaurace "La Degustation Boheme Bourgeoise"
(Anna Votočková)2015, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/10191/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Theses on a related topic
Komparace tří českých restaurací oceněných michelinskou hvězdou (Field, Alcron a La Degustation).
(Madiyar Anapiya)2018, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/zimme/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Theses on a related topic
Komparace tří českých restaurací oceněných michelinskou hvězdou (Field, Alcron a La Degustation).
(Madiyar Anapiya)2018, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/zimme/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Theses on a related topic
Komparace tří českých restaurací oceněných michelinskou hvězdou (Field, Alcron a La Degustation).
(Madiyar Anapiya)2018, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/zimme/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Theses on a related topic