Theses on the same topic (having an identical keyword):

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

« 1 2 3 » (total: 25 theses)
Bakterie mléčného kvašení v potravinách nemléčného původu
 (Michaela PALÍŠKOVÁ)

2013, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//3djoyt// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Theses on a related topic

Biogenní aminy v silážích
 (Nela Jandeková)

2016, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//noxhih// | Zootechnika / | Theses on a related topic

Biogenní aminy ve fermentovaných mléčných výrobcích
 (Kristýna Bubelová)

2016, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//0fffgj// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Biogenní aminy ve vybraných skupinách přírodních sýrů
 (Radka Flasarová)

2018, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//0185lz// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Biogenní aminy v pivu
 (Matěj Zima)

2016, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//g88f5a// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Theses on a related topic

Hrachová aminoxidasa a aminy v pivu
 (Tereza SMOLKOVÁ)

2018, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI

http://theses.cz/id//2iw8pg// | Biochemie / | Theses on a related topic

Porovnání obsahu biogenních aminů mezi naturálními a konvenčně připravovanými víny
 (Katarína Mária Savková)

2022, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//8ss7zy// | Zahradnické inženýrství / Vinohradnictví a vinařství | Theses on a related topic

Biogenní aminy ve vybraných skupinách přírodních sýrů
 (Radka Flasarová)

2018, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//0185lz// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Porovnání plotnové a qPCR metody pro rozlišení Lactococcus lactic subsp. lactis a Lactococcus lactis subsp. cremoris
 (Jana Cigáňová)

2018, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//39dxml// | Forenzní analýza / | Theses on a related topic

Faktory ovlivňující produkci biogenních aminů u vybraných kmenů Lactococcus lactis
 (Tereza PODEŠVOVÁ)

2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//3cj03x// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Theses on a related topic

« 1 2 3 » (total: 25 theses)