Theses on the same topic (having an identical keyword):
Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Bakterie mléčného kvašení v potravinách nemléčného původu
(Michaela PALÍŠKOVÁ)2013, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//3djoyt// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Theses on a related topic
Biogenní aminy v silážích
(Nela Jandeková)2016, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//noxhih// | Zootechnika / | Theses on a related topic
Biogenní aminy ve fermentovaných mléčných výrobcích
(Kristýna Bubelová)2016, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//0fffgj// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Biogenní aminy ve vybraných skupinách přírodních sýrů
(Radka Flasarová)2018, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//0185lz// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Biogenní aminy v pivu
(Matěj Zima)2016, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//g88f5a// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Theses on a related topic
Hrachová aminoxidasa a aminy v pivu
(Tereza SMOLKOVÁ)2018, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//2iw8pg// | Biochemie / | Theses on a related topic
Porovnání obsahu biogenních aminů mezi naturálními a konvenčně připravovanými víny
(Katarína Mária Savková)2022, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//8ss7zy// | Zahradnické inženýrství / Vinohradnictví a vinařství | Theses on a related topic
Biogenní aminy ve vybraných skupinách přírodních sýrů
(Radka Flasarová)2018, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//0185lz// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Porovnání plotnové a qPCR metody pro rozlišení Lactococcus lactic subsp. lactis a Lactococcus lactis subsp. cremoris
(Jana Cigáňová)2018, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//39dxml// | Forenzní analýza / | Theses on a related topic
Faktory ovlivňující produkci biogenních aminů u vybraných kmenů Lactococcus lactis
(Tereza PODEŠVOVÁ)2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//3cj03x// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Theses on a related topic