Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
sous videKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Využití metody Sous vide pro přípravu masa
(Dominika Tamaši)2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//7m4nfy// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Způsoby tepelné úpravy masa se zaměřením na úpravu metodou sous-vide
(Anna Bartošíková)2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//z8dfkd// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Stanovení vitamínu B\dindex{12} v mase připravené metodou sous-vide
(Michaela Merclová)2021, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//1hxo6p// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Metoda Sous vide jako technologie pro dynamickou přípravu potravin
(David Hlava)2014, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/11323/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Ftaláty v mase při tepelné úpravě sous-vide
(Barbora Bartuňková)2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//cc39lv// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Gastronomická technika Sous-vide a její mikrobiologické aspekty
(Klára Pištorová)2016, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//riz7lo// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Vakuování potravin a sous vide technologie v gastronomii
(Nikola Horká)2017, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ygd6vp// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Vakuování potravin a Sous vide technologie v gastronomii
(Nikola Horká)2019, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//crk010// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
TECHNOLOGIE VAKUOVÁNÍ POTRAVIN A SOUS VIDE V GASTRONOMII
(Veronika Prudilová)2019, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
• http://theses.cz/id/ub76fd/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch | Práce na příbuzné téma
Optimization of Two-Stage Treatment of the Liquid Phase of Digestate
(Liz Mabel Vargas Cáceres)2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//jcl56t// | Technologie odpadů / Technologie zpracování a využití odpadů | Práce na příbuzné téma