Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

karob

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Mražené smetanové krémy s přidanou hodnotou
 (Barbora Melicharová)

2016, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//6kradz// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma

Nové směry v technologii výroby mražených krémů
 (Aneta Kašparová)

2019, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//gv45cg// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Nové směry v technologii výroby mražených mléčných a smetanových krémů
 (Aneta Kašparová)

2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//6af6uz// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

FUNKČNÍ POTRAVINY ROSTLINNÉHO PŮVODU A JEJICH VYUŽITÍ V GASTRONOMII
 (Veronika Václaviková)

2016, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.

http://theses.cz/id/4jae7z/ | / | Práce na příbuzné téma

Malotechnologie výroby medovin a jejich fortifikace na funkční potraviny
 (Petr MRÁZ)

2015, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//ox9aoz// | Zemědělství / Trvale udržitelné systémy hospodaření v krajině | Práce na příbuzné téma

Funkční potraviny ve výživě člověka
 (Veronika ZEVLOVÁ)

2013, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//zp46xh// | Zemědělství / Agropodnikání | Práce na příbuzné téma

Definice funkčních potravin a jejich využití ve výživě člověka
 (Barbora Halušková)

2022, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//pdlhik// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Nové směry v technologii výroby mražených mléčných a smetanových krémů
 (Aneta Kašparová)

2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//6af6uz// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma