Veronika Václaviková

Bakalářská práce

FUNKČNÍ POTRAVINY ROSTLINNÉHO PŮVODU A JEJICH VYUŽITÍ V GASTRONOMII

Anotace:
Anotace:V první části bakalářské práci je řešena problematika funkčních potravin rostlinného původu, jejich rozdělení, význam a nutriční (výživová) hodnota, jejich prospěšnosti a využití v gastronomii. V druhé části byla provedena analýza vybraných stravovacích zařízení ve Znojmě se zaměřením na zařazování funkčních potravin do jídelních lístků. Na základě získaných výsledků analýzy byla navržena jejich …více
Abstract:
Annotation:In the first part of the bachelor thesis is solved issues of funkcional foods of plant origin, their severance, importance and nutritional value, their usefulness and use in gastronomy. In the second part was perfomed analysis of selected eating facilities in Znojmo with focus on classifying funkcional foods to dining menu. Based on the obtained results analysis was designed their preparation …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 18. 4. 2016
Identifikátor: http://theses.cz/id/4jae7z/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 24. 5. 2016

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
 
Název
Vložil
Vloženo
Práva
  • Co je jinak přidání souboru

    Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka Přidat.
  • Co je jinak další operace se soubory

    Podrobnosti lze zjistit označením příslušného řádku.
  • Co je jinak pohled pro experty

    Pro častou práci je možné zvolit režim Více možností.
  • Co je nové vyhledávání souborů

    Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do adresního řádku.
  • Co je nové rychlý přístup k souborům

    Pomocí funkce Nedávné je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit Hvězdičkou.
  • Co se chystá

    Připravujeme další vylepšení pro mobilní zařízení.