FUNKČNÍ POTRAVINY ROSTLINNÉHO PŮVODU A JEJICH VYUŽITÍ V GASTRONOMII – Veronika Václaviková
Veronika Václaviková
Bakalářská práce
FUNKČNÍ POTRAVINY ROSTLINNÉHO PŮVODU A JEJICH VYUŽITÍ V GASTRONOMII
Anotace:
Anotace:V první části bakalářské práci je řešena problematika funkčních potravin rostlinného původu, jejich rozdělení, význam a nutriční (výživová) hodnota, jejich prospěšnosti a využití v gastronomii. V druhé části byla provedena analýza vybraných stravovacích zařízení ve Znojmě se zaměřením na zařazování funkčních potravin do jídelních lístků. Na základě získaných výsledků analýzy byla navržena jejich …víceAbstract:
Annotation:In the first part of the bachelor thesis is solved issues of funkcional foods of plant origin, their severance, importance and nutritional value, their usefulness and use in gastronomy. In the second part was perfomed analysis of selected eating facilities in Znojmo with focus on classifying funkcional foods to dining menu. Based on the obtained results analysis was designed their preparation …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 18. 4. 2016
Identifikátor:
http://theses.cz/id/4jae7z/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 24. 5. 2016
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
Bakalářský studijní program:
Práce na příbuzné téma
-
Nutriční hodnota vybraných masných výrobků
Jana Hajduchová -
Nutriční hodnota larev potemníka moučného jako nové potraviny a krmiva
Aneta Slavíková -
Nutriční hodnota stravy v zařízeních s pečovatelskou službou
Monika KOHOUTOVÁ -
Hodnota vybraného škůdce ze skupiny Aphididae a intragildové kořisti jako potravy pro pavouky druhu Philodromus cespitum
Martin Uhrinec -
NUTRIČNÍ HODNOTA PEPŘE ČERNÉHO A BÍLÉHO
Patrik Toman -
Údržnost a nutriční hodnota rýže
Lukáš Snopek -
Nutriční hodnota vybraných výrobků z ryb s vyšším obsahem polyenových mastných kyselin
Ondřej Bičiště -
Nutriční hodnota vybraných rybích výrobků s vyšším obsahem polyenových kyselin a jejich dietologické hodnocení
Katsiaryna Hermanovich
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Složky
Soubory
Lukášková, E.
2. 5. 2016
Kráčmar, S.
26. 4. 2016