Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Functional and Environmental Properties of High-Temperature Biochar
(Anežka Sedmihradská)2022, Diplomová práce, Fakulta technologie ochrany prostředí / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//m1amhi// | Energie a paliva / | Práce na příbuzné téma
Slepičí vejce a jejich obecné, funkční a nutriční vlastnosti
(Miloslav PECH)2024, Bakalářská práce, Fakulta zemědělská a technologická / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//d941do// | Zemědělské biotechnologie / | Práce na příbuzné téma
Technologické vlastnosti slepičích vajec
(Tereza Hrozová)2019, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//7hktx4// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Reologické vlastnosti žloutků slepičích vajec v průběhu skladování
(Lucie Pavková)2016, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//5qm90x// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Tokové vlastnosti tekutých vaječných hmot
(Martin Doležal)2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//pajl21// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Reologické vlastnosti tekutých vaječných hmot při pasteračních teplotách
(Hana Krišová)2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//6b1p6f// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv surovin na vlastnosti mechanicky kypřeného pečiva
(Kateřina Černá)2023, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//wht68m// | Technologie a hodnocení potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv doby skladování na vybrané fyzikální vlastnosti vajec
(Jana Strnková)2016, Disertační práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//znqn6p// | Chemie a technologie potravin / Vlastnosti a zpracování zemědělských materiálů a produktů | Práce na příbuzné téma
Vlastnosti vaječných hmot využitelných jako nutričně obohacující složky potravin
(Zdeňka Fikarová)2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//0itdb7// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma
Vliv přídavku nízkodenzitního lipoproteinu na kryoprotektivní vlastnosti vybraných ředidel býčího ejakulátu - Optidyl vs. Bioxcell
(Barbora Kadlecová)2016, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//om0ec3// | Genové technologie a šlechtění / Reprodukční biotechnologie | Práce na příbuzné téma