Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

slepičí vejce

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 13 prací)
Functional and Environmental Properties of High-Temperature Biochar
 (Anežka Sedmihradská)

2022, Diplomová práce, Fakulta technologie ochrany prostředí / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//m1amhi// | Energie a paliva / | Práce na příbuzné téma

Slepičí vejce a jejich obecné, funkční a nutriční vlastnosti
 (Miloslav PECH)

2024, Bakalářská práce, Fakulta zemědělská a technologická / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//d941do// | Zemědělské biotechnologie / | Práce na příbuzné téma

Technologické vlastnosti slepičích vajec
 (Tereza Hrozová)

2019, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//7hktx4// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Reologické vlastnosti žloutků slepičích vajec v průběhu skladování
 (Lucie Pavková)

2016, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//5qm90x// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Tokové vlastnosti tekutých vaječných hmot
 (Martin Doležal)

2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//pajl21// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Reologické vlastnosti tekutých vaječných hmot při pasteračních teplotách
 (Hana Krišová)

2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//6b1p6f// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv surovin na vlastnosti mechanicky kypřeného pečiva
 (Kateřina Černá)

2023, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//wht68m// | Technologie a hodnocení potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv doby skladování na vybrané fyzikální vlastnosti vajec
 (Jana Strnková)

2016, Disertační práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//znqn6p// | Chemie a technologie potravin / Vlastnosti a zpracování zemědělských materiálů a produktů | Práce na příbuzné téma

Vlastnosti vaječných hmot využitelných jako nutričně obohacující složky potravin
 (Zdeňka Fikarová)

2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//0itdb7// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma

Vliv přídavku nízkodenzitního lipoproteinu na kryoprotektivní vlastnosti vybraných ředidel býčího ejakulátu - Optidyl vs. Bioxcell
 (Barbora Kadlecová)

2016, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//om0ec3// | Genové technologie a šlechtění / Reprodukční biotechnologie | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 13 prací)