Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

rostlinný nápoj

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 13 prací)
Nutriční a senzorická jakost obilninových kaší pro kojence a batolata
 (Anna Němcová)

2023, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//w22z2n// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Senzorická analýza vybraných druhů jedlého hmyzu
 (Veronika Kotrbová)

2017, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//8u9v4b// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Senzorická jakost komerčních výrobků na redukci hmotnosti
 (Valeriya Bondareva)

2019, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//bm0ahf// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Inovace receptur masných výrobků s ohledem na nutriční hodnotu
 (Markéta Janík Piechowiczová)

2023, Disertační práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//63mmbf// | Technologie potravin / Vlastnosti a zpracování zemědělských materiálů a produktů | Práce na příbuzné téma

Vliv způsobu tepelné úpravy hovězího masa na nutriční hodnotu, technologické a organoleptické vlastnosti
 (Daniel Drholec)

2024, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//70kyky// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Vliv přidání řepkového oleje do krmné směsi na nutriční hodnotu a sklizňové parametry u cvrčka domácího
 (Michaela Šlechtová)

2024, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//0ysgms// | Chov zájmových zvířat / | Práce na příbuzné téma

Plodová zelenina - nutriční a gastronomický význam
 (Veronika Skupinová)

2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//byzfrr// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Porovnání nutriční a senzorické jakosti vybraného masného výrobku z hlediska obsahu tuku a soli
 (Nikola Zapletalová)

2019, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//9kgiwh// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma

Význam rostlinných nápojů z hlediska složení aminokyselin
 (Lucie Linhartová)

2024, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//848yk1// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 13 prací)