Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
FUNKČNÍ POTRAVINY ROSTLINNÉHO PŮVODU A JEJICH VYUŽITÍ V GASTRONOMII
(Veronika Václaviková)2016, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
Nové potraviny v Evropě
(Martina Vysoudilová)2021, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//74za29// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma
Zinek v potravinách rostlinného původu
(Nikola Kamenská)2019, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/pqr5n/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma
Potraviny bohaté na antioxidanty
(Erika Zárubová)2018, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ijz2yp// | Zahradnictví / Jakost rostlinných potravinových zdrojů | Práce na příbuzné téma
Přírodní toxické látky v potravinách rostlinného původu
(Adéla ZÁVODNÁ)2023, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA
• http://theses.cz/id//fksea6// | Nutriční terapie / | Práce na příbuzné téma
Možnosti využití netradičních a nových potravin rostlinného původu v zemích Evropského společenství v letech 2010-2022
(Oksana KRAUS)2024, Bakalářská práce, Fakulta zemědělská a technologická / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//9mtdib// | Agropodnikání / | Práce na příbuzné téma
Hodnocení obsahu reziduí pesticidů v potravinách rostlinného původu dle požadavků obchodních řetězců
(Lukáš Milisderfer)2024, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//id9db4// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Rezidua pesticidů v potravinách rostlinného původu
(Lukáš Milisderfer)2022, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//f56owo// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Tvorba databáze nutričních hodnot potravin rostlinného původu s ohledem na jejich změny během úprav a skladování
(Martin Kičmer)2022, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ct47xp// | Technologie a hodnocení potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Využití odpadových surovin při výrobě potravin rostlinného původu
(Radim Zámečník)2022, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ef4o76// | Zahradnické inženýrství / | Práce na příbuzné téma