Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

jakostní odchylky

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 18 prací)
Vlivy působící na celkovou jakost výsekového masa a odchylky jakosti
 (Adéla Kolísková)

2023, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//8tbt4d// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Význam třídění masa a jeho jakost pro masnou výrobu
 (Simona Welszarová)

2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//2tu33b// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv doby skladování na senzorickou jakost sušeného masa
 (Tereza Martincová)

2023, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//sdzm1y// | Potravinářství a výživa člověka / | Práce na příbuzné téma

Nutriční zhodnocení a senzorická jakost alternativ masa
 (Jana Reitšpiesová)

2023, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//e6pgha// | Chemie a analýza potravin a přírodních produktů / | Práce na příbuzné téma

Zdravotní nezávadnost a jakost masa lovné zvěře
 (Marie Horáková)

2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//moxewe// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Senzorická jakost masa v průběhu zrání
 (Nicola Darkwahová)

2017, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//4l6d5h// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv výlisků ostropestřece mariánského v krmné směsi brojlerových kuřat na sensorickou jakost masa
 (Kateřina Sedláčková)

2016, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//4adul1// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Fyzikální vlastnosti ovlivňující jakost rybího masa a produktů z ryb
 (Zuzana Bytešníková)

2016, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//bdyu5n// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 18 prací)