Theses on the same topic (having an identical keyword):
konzervace potravinKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Využití bylinných silic při konzervaci potravin
(Jana Vlčková)2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//gpkprv// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Theses on a related topic
Možnosti aplikace silic z vybraných druhů čeledi Apiaceae pro konzervaci potravin
(Markéta Vrbatová)2023, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//m2twhl// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Theses on a related topic
Tradiční metody konzervování potravin a jejich moderní alternativy
(Anna Köppelová)2023, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//57868b// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Theses on a related topic
Esenciální oleje z hřebíčku a skořice
(Tereza Janošková)2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//asky1l// | Biomateriály a kosmetika / - | Theses on a related topic
Plevele ve vybraných množitelských porostech hořčice bílé
(Ivana Pačesová)2019, absolventská práce CŽV, Institut celoživotního vzdělávání / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//n07edr// | Rostlinolékařství / | Theses on a related topic
Dynamika biometrických parametrů hořčice bílé při mimoprodukčním využití
(Jiří Vailich)2019, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//iobh4s// | Fytotechnika / Rostlinná produkce | Theses on a related topic
Možnosti konzervace plnotučné hořčice bez využití chemických konzervantů
(Kristýna NAVRÁTILOVÁ)2012, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//e8nvk2// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Theses on a related topic
Stanovení chloridu sodného ve vzorcích hořčice
(Jaroslav Brynda)2008, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//9twztl// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Theses on a related topic