Zpět na vyhledávání

Theses on the same topic (having an identical keyword):

konzervace potravin

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

Využití bylinných silic při konzervaci potravin
 (Jana Vlčková)

2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//gpkprv// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Theses on a related topic

Možnosti aplikace silic z vybraných druhů čeledi Apiaceae pro konzervaci potravin
 (Markéta Vrbatová)

2023, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//m2twhl// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Theses on a related topic

Tradiční metody konzervování potravin a jejich moderní alternativy
 (Anna Köppelová)

2023, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//57868b// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Theses on a related topic

Esenciální oleje z hřebíčku a skořice
 (Tereza Janošková)

2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//asky1l// | Biomateriály a kosmetika / - | Theses on a related topic

Plevele ve vybraných množitelských porostech hořčice bílé
 (Ivana Pačesová)

2019, absolventská práce CŽV, Institut celoživotního vzdělávání / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//n07edr// | Rostlinolékařství / | Theses on a related topic

Dynamika biometrických parametrů hořčice bílé při mimoprodukčním využití
 (Jiří Vailich)

2019, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//iobh4s// | Fytotechnika / Rostlinná produkce | Theses on a related topic

Možnosti konzervace plnotučné hořčice bez využití chemických konzervantů
 (Kristýna NAVRÁTILOVÁ)

2012, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//e8nvk2// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Theses on a related topic

Stanovení chloridu sodného ve vzorcích hořčice
 (Jaroslav Brynda)

2008, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//9twztl// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Theses on a related topic