Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

pšenice

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Vliv použité pšeničné mouky na texturní vlastnosti muffinů
 (Veronika Poledníková)

2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//pauwvt// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv způsobu zpracování larev potemníka brazilského na barevné a texturní vlastnosti produktu
 (Jana Čaloudová)

2023, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//a3ugp7// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Aktuální témata v literatuře pro děti a mládež na příkladu děl Muffin a čaj a Koláčky a spiklenci
 (Klára ZŮBKOVÁ)

2024, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI

http://theses.cz/id//h3e3lr// | Český jazyk a literatura se zaměřením na vzdělávání / Český jazyk a literatura se zaměřením na vzdělávání / Speciální pedagogika pro 2. stupeň základních škol a střední školy | Práce na příbuzné téma

Směsi pro výrobu bezlepkových muffin s přídavkem vlákniny
 (Kristýna Bazalová)

2017, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//n7xogp// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma