Zpět na vyhledávání

Theses on the same topic (having an identical keyword):

hovězí maso

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

Hmotnostní ztráty při technologických úpravách vepřového masa
 (Tereza Novotná)

2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//4c5lj4// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic

Vliv způsobu tepelné úpravy na hmotnostní ztráty a senzorickou jakost masa.
 (Ivana NAVRÁTILOVÁ)

2010, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//t7xghi// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Theses on a related topic

Vliv tepelné úpravy a přídatných látek na hmotnostní ztráty masa
 (Zuzana ŠEVČÍKOVÁ)

2006, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//tvlnaq// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic

Hmotnostní ztráty masa vlivem tepelné úpravy.
 (Milena HLÁSNÁ)

2008, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//eawjcg// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic

Porovnání vybraných jakostních parametrů hovězího masa různých plemen za použití rozdílné tepelné úpravy
 (Anna Bartošíková)

2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//zzhbcl// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Theses on a related topic

Analýza ztrát hmotnosti při gastronomické úpravě hovězího masa
 (Pavel Hoňka)

2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//12p60y// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic