Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
synchronizace odpočinkuKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Synchronizace chování u jelenovitých
(Michaela DOSTALÍKOVÁ)2021, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA
• http://theses.cz/id//jfzon7// | Učitelství pro střední školy / Chemie pro SŠ - Biologie pro SŠ | Práce na příbuzné téma
Synchronizace chování u savců
(Michaela DOSTALÍKOVÁ)2019, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA
• http://theses.cz/id//x2q32w// | Chemie / Chemie - Biologie (dvouoborové) | Práce na příbuzné téma
Synchronizace chování u jelenovitých
(Michaela DOSTALÍKOVÁ)2021, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA
• http://theses.cz/id//jfzon7// | Učitelství pro střední školy / Chemie pro SŠ - Biologie pro SŠ | Práce na příbuzné téma
Vliv receptury a délky zrání na obsah biogenních aminů ve zrajících sýrech
(Adéla Trusinová)2023, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ctoko9// | Potravinářství a výživa člověka / | Práce na příbuzné téma
Vliv receptury a délky zrání na obsah polyaminů ve zrajících sýrech
(Andrea Kolková)2023, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//gcqsaz// | Potravinářství a výživa člověka / | Práce na příbuzné téma
Vliv prodloužené doby zrání na organoleptické charakteristiky hovězího masa
(Kristýna Horváthová)2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//3rbsnm// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Vliv různého způsobu zrání na fyzikální, chemické a organoleptické vlastnosti hovězího masa
(Vitalii Varha)2023, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//rgoeeu// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Sledování jakostních ukazatelů při zrání masa divokých prasat
(Ondřej Vicenec)2018, Diplomová práce, Lesnická a dřevařská fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//kni2kq// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma
Senzorická jakost masa v průběhu zrání
(Nicola Darkwahová)2017, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//4l6d5h// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Zrání vína v sudech typu Barrique
(Jiří Hloušek)2016, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//rd0imv// | Zahradnické inženýrství / Vinohradnictví a vinařství | Práce na příbuzné téma