Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

synchronizace odpočinku

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 20 prací)
Synchronizace chování u jelenovitých
 (Michaela DOSTALÍKOVÁ)

2021, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA

http://theses.cz/id//jfzon7// | Učitelství pro střední školy / Chemie pro SŠ - Biologie pro SŠ | Práce na příbuzné téma

Synchronizace chování u savců
 (Michaela DOSTALÍKOVÁ)

2019, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA

http://theses.cz/id//x2q32w// | Chemie / Chemie - Biologie (dvouoborové) | Práce na příbuzné téma

Vliv receptury a délky zrání na obsah biogenních aminů ve zrajících sýrech
 (Adéla Trusinová)

2023, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//ctoko9// | Potravinářství a výživa člověka / | Práce na příbuzné téma

Vliv receptury a délky zrání na obsah polyaminů ve zrajících sýrech
 (Andrea Kolková)

2023, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//gcqsaz// | Potravinářství a výživa člověka / | Práce na příbuzné téma

Vliv prodloužené doby zrání na organoleptické charakteristiky hovězího masa
 (Kristýna Horváthová)

2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//3rbsnm// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Vliv různého způsobu zrání na fyzikální, chemické a organoleptické vlastnosti hovězího masa
 (Vitalii Varha)

2023, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//rgoeeu// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Sledování jakostních ukazatelů při zrání masa divokých prasat
 (Ondřej Vicenec)

2018, Diplomová práce, Lesnická a dřevařská fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//kni2kq// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma

Senzorická jakost masa v průběhu zrání
 (Nicola Darkwahová)

2017, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//4l6d5h// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Zrání vína v sudech typu Barrique
 (Jiří Hloušek)

2016, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//rd0imv// | Zahradnické inženýrství / Vinohradnictví a vinařství | Práce na příbuzné téma

Ztráty při zrání a skladování hovězího masa
 (Lenka KOSTOHRYZOVÁ)

2013, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//vcljj1// | Zemědělské inženýrství / Agropodnikání | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 20 prací)