Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
terminologie, v, gastronomiiKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Trendy v přípravě pokrmů
(Barbora Kramná)2021, Bakalářská práce, Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě / Slezská univerzita v Opavě
• https://is.slu.cz/th/rbepl/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Lázeňství a turismus | Práce na příbuzné téma
Übereinstimmungen und Unterschiede in der lexikalischen Komposition der deutschen, englischen und slowakischen Terminologie in der Gastronomie
(Jana HLUŠKOVÁ)2014, Diplomová práce, Filozofická fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//bz3fu4// | Filologie / Anglická filologie - Německá filologie | Práce na příbuzné téma
La terminologie gastronomique française : Quelle variation orthographique dans les menus tch\`{e}ques
(Sára SKOPALOVÁ)2021, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA
• http://theses.cz/id//vgs64y// | Filologie / Francouzština ve sféře podnikání | Práce na příbuzné téma
Lingvistická analýza gastronomické terminologie v současné ruštině
(Markéta Laryšová)2013, Bakalářská práce, Fakulta sociálních studií / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/g0w36/ | Humanitní studia / Ruský jazyk a literatura | Práce na příbuzné téma
Porovnání ruské a české terminologie z oblasti gastronomie
(Petra MICHALÍKOVÁ)2016, Diplomová práce, Filozofická fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ
• http://theses.cz/id//r4pngy// | Překladatelství a tlumočnictví / Ruština pro překladatelskou praxi | Práce na příbuzné téma
Technologie pěstování a zpracování jedlých hub a jejich využití v gastronomii
(Marek Zbořil)2018, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//wi2mnp// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
TECHNOLOGIE VAKUOVÁNÍ POTRAVIN A SOUS VIDE V GASTRONOMII
(Veronika Prudilová)2019, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
• http://theses.cz/id/ub76fd/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch | Práce na příbuzné téma
Užití digitálních technologií ve výuce odborných předmětů v gastronomii
(Ondřej ŠKUTA)2018, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA
• http://theses.cz/id//gi4b2l// | Specializace v pedagogice / Učitelství odborných předmětů | Práce na příbuzné téma
Vakuování potravin a sous vide technologie v gastronomii
(Nikola Horká)2017, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ygd6vp// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Vakuování potravin a Sous vide technologie v gastronomii
(Nikola Horká)2019, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//crk010// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma