Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 12 prací)
Vyhodnocení rizika přenosu alimentárních onemocnění při kontaktu se zvířaty a zacházení s živočišnými produkty u dětí školního věku.
 (Pavlína MAROUSKOVÁ)

2024, Diplomová práce, Fakulta zemědělská a technologická / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//gla5pq// | Zootechnika / | Práce na příbuzné téma

Výživa a bezpečnost potravin v těhotenství
 (Veronika Krejčová)

2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//ts7r7v// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Alimentární nákazy: znalosti, zkušenosti, vnímání rizik a preventabilní chování
 (Jana Hájková)

2018, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/tposx/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma

ALIMENTÁRNÍ NÁKAZY A JEJICH ZDRAVOTNÍ RIZIKA
 (Zuzana Konečná)

2015, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.

http://theses.cz/id/om5c0m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma

Bezpečnost potravin podávaných ve školských stravovacích zařízeních
 (Šárka Buštíková)

2015, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//mrrjk0// | Rozvoj venkova a zemědělství / Rozvoj venkovského prostoru | Práce na příbuzné téma

Mikroorganismy v biopotravinách a sledování různých vlivů při výrobě "raw" potravin
 (Lucie Kroutilová)

2017, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//3gv3fu// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Výživa a bezpečnost potravin v těhotenství
 (Veronika Krejčová)

2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//ts7r7v// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Patogenní mikroorganismy v potravinách
 (Barbora Moravcová)

2021, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//u24elj// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma

Konzervace potravin pomocí fyzikálních metod
 (Gabriela Tomášková)

2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//y9zeqg// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Antimikrobiální aktivita mikroorganismů izolovaných z fermentovaných potravin
 (Nina Šonkoľová)

2024, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//kyrv4m// | Technologie a hodnocení potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 12 prací)