Theses on the same topic (having an identical keyword):
hroznová moukaKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Senzorické hodnoceni teffu a výrobků z něj
(Kateřina Nedomová)2019, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//92elzi// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Theses on a related topic
Senzorické hodnocení kávy z Coffea arabica v závislosti na způsobu přípravy: Testování pomocí senzorického a konzumentského panelu
(Markéta Kratochvílová)2020, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/i5p3v/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Theses on a related topic
Vliv vybraných demografických faktorů na senzorické hodnocení a přijatelnost konzumních druhů mlék
(Denisa TOMÁŠKOVÁ)2021, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//4ekzt7// | Zemědělské inženýrství / Kvalita zemědělských produktů | Theses on a related topic
Aktuální témata v literatuře pro děti a mládež na příkladu děl Muffin a čaj a Koláčky a spiklenci
(Klára ZŮBKOVÁ)2024, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//h3e3lr// | Český jazyk a literatura se zaměřením na vzdělávání / Český jazyk a literatura se zaměřením na vzdělávání / Speciální pedagogika pro 2. stupeň základních škol a střední školy | Theses on a related topic
Směsi pro výrobu bezlepkových muffin s přídavkem vlákniny
(Kristýna Bazalová)2017, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//n7xogp// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Theses on a related topic