Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
barva masaKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Senzorické hodnoceni teffu a výrobků z něj
(Kateřina Nedomová)2019, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//92elzi// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Senzorické hodnocení kávy z Coffea arabica v závislosti na způsobu přípravy: Testování pomocí senzorického a konzumentského panelu
(Markéta Kratochvílová)2020, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/i5p3v/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Vliv vybraných demografických faktorů na senzorické hodnocení a přijatelnost konzumních druhů mlék
(Denisa TOMÁŠKOVÁ)2021, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//4ekzt7// | Zemědělské inženýrství / Kvalita zemědělských produktů | Práce na příbuzné téma
Meat Production and Consumption: Case Study of Argentina
(Kristyna Mudrova)2015, Diplomová práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//xaj6va// | Tropické zemědělství / International Development and Agricultural Economics | Práce na příbuzné téma
The Effect of Oregano Essential Oil on Microbial Load, Drying Kinetics and Sensory Atributes of Dried Meat
(Helga Johana Hernandez Hernandez)2016, Disertační práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//m0lepv// | Zemědělská specializace / Sustainable Rural Development in TS | Práce na příbuzné téma
Effect of Drying Pretreatments on Air and Solar Drying of Jerky Prepared from Eland (Taurotragus oryx) Meat
(Iva Kučerová)2015, Disertační práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//ff9xcv// | Zemědělská specializace / Zemědělství tropů a subtropů | Práce na příbuzné téma
Hospodářský výsledek zemědělského podniku v závislosti na vývoji cen - hovězí maso
(Miloslava MACKEOVÁ)2014, Bakalářská práce, Ekonomická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//uk93px// | Ekonomika a management / Účetnictví a finanční řízení podniku | Práce na příbuzné téma
Porovnání vybraných jakostních parametrů hovězího masa různých plemen za použití rozdílné tepelné úpravy
(Anna Bartošíková)2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//zzhbcl// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Nutrition of breeding beef cattle
(Dominik Záboj)2021, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//rrmyek// | Zootechnika / | Práce na příbuzné téma
Effects of different ageing techniques on beef quality
(Kabir Adesina Taiwo)2024, Diplomová práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//wp3eoc// | Tropical Farming Systems / | Práce na příbuzné téma