Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vliv vybraných bioaktivních látek na mikroorganismy kontaminující mléko a mléčné výrobky
(Lenka Dostálová)2017, Disertační práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//xg9qlm// | Chemie a technologie potravin / Vlastnosti a zpracování zemědělských materiálů a produktů | Práce na příbuzné téma
Patogenní mikroorganismy v mléce a mléčných výrobcích
(Anna Hyžáková)2013, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/x2klz/ | Experimentální biologie / Speciální biologie | Práce na příbuzné téma
Probiotické mikroorganismy ve fermentovaných mléčných výrobcích
(Martina Andrýsková)2017, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ex8ryb// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Kvalita mléčných výrobků fermentovaných mikroorganismy izolovanými z velbloudího mléka
(Barbora Melicharová)2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//0oxfze// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Probiotické mikroorganismy a jejich význam
(Lucie Fojtíková)2015, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//g0z7lh// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Mikroorganismy jako předmět genetické modifikace a jejich využití v potravinářství
(Tatiana Korobkova)2024, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//o0ytjm// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Živé mikroorganismy v probiotických mléčných výrobcích
(Michala Kotianová)2007, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/oyhp8/ | Biologie / | Práce na příbuzné téma
Technologicky významné mikroorganismy v nápojovém průmyslu.
(Linda Prokopová)2020, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//c83mn1// | Zahradnictví / Jakost rostlinných potravinových zdrojů | Práce na příbuzné téma
Inhibiční účinek přírodních látek rostlinného původu na technologicky významné mikroorganismy
(Marek Hloch)2019, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//p0uf0g// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv vybraných faktorů na mikrobiologii mléka
(Tereza Bena)2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//zknas7// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma