Theses on the same topic (having an identical keyword):
Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Vliv technologie ustájení králíků na jatečnou hodnotu
(Ludmila Žáková)2023, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//p8lc4i// | Zemědělské inženýrství / | Theses on a related topic
Vliv systému ustájení na kvalitu masa brojlerových kuřat
(Valentýn Cajthaml)2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//zi6aje// | Zootechnika / Živočišná produkce | Theses on a related topic
Vliv pohlaví na jatečnou hodnotu a chemické složení jehněčího masa.
(Kateřina Urbánková)2019, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//bw1y6a// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Vliv živé hmotnosti a pohlaví na jatečnou hodnotu prasat
(Veronika Hlavová)2017, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//62ifh3// | Zootechnika / Živočišná produkce | Theses on a related topic
Nuriční hodnota vybraných druhů masa
(Tereza Košťálová)2022, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//5zxvzq// | Výživa a potraviny / | Theses on a related topic
Vliv pohlaví na jatečnou hodnotu a chemické složení jehněčího masa.
(Kateřina Urbánková)2019, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//bw1y6a// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Chemické a nutriční hodnoty masa jatečných zvířat a změny masa v průběhu zrání a skladování
(Jan JELÍNEK)2010, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//22gro5// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Theses on a related topic
Králičí maso - zdroj cenných výživových látek
(Martin Janulík)2024, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//hrvov0// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Theses on a related topic
Vliv různého způsobu zrání na fyzikální a organoleptické vlastnosti králičího masa
(Martina Kučerová)2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//izwobj// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Theses on a related topic
Pozitiva a negativa konzumace králičího masa
(Adéla Antošová)2020, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//7g28sn// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Theses on a related topic