Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
daňčí masoKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Jakostní znaky daňčího masa
(Petr PROCHÁZKA)2023, Diplomová práce, Fakulta zemědělská a technologická / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//9xshzx// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Jakostní parametry majonéz s obsahem přídatných látek
(Sabina Hartmanová)2023, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//fzudbz// | Potravinářství a výživa člověka / | Práce na příbuzné téma
Jakostní parametry larev potemníka moučného při různých režimech technologické úpravy
(Veronika Božena Hendrychová)2023, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//v5dfny// | Potravinářství a výživa člověka / | Práce na příbuzné téma
Jakostní parametry olivového oleje v závislosti na době skladování
(Tereza Brettfeldová)2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//y7ijwb// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Jakostní znaky masa faremně chované a volně žijící zvěře
(Kateřina LABUDOVÁ)2023, Diplomová práce, Fakulta zemědělská a technologická / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//ovr9bn// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Stanovení základních jakostních charakteristik vybraných vzorků čokolády pomocí senzorické analýzy a fyzikálních metod
(Andrea Budínová)2016, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//438lcc// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Jakostní parametry vybraných výrobků z jahod v maloobchodní síti
(Anna Kopřivová)2016, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//6aowvy// | Zahradnictví / Jakost rostlinných potravinových zdrojů | Práce na příbuzné téma
Jakostní parametry olivového ochuceného oleje
(Anna Cihlářová)2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//z6asnv// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv přídavku vybraných dekarboxyláza-pozitivních zákysových bakterií mléčného kvašení na jakostní parametry modelových přírodních sýrů
(Kristýna Glawatá)2014, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//nyrr40// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Jakostní znaky daňčího masa
(Petr PROCHÁZKA)2023, Diplomová práce, Fakulta zemědělská a technologická / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//9xshzx// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma