Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

výživa

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 26 prací)
Rozdíly v technologii výroby a legislativních požadavcích na české a vietnamské potraviny živočišného původu
 (Hong Phuong Luongová)

2019, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//6fug2f// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Návrh a využití studijní opory pro učitele - Potraviny a výživa
 (Linda Šebestová)

2021, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/m0bos/ | Učitelství pro střední školy / Učitelství odborných předmětů pro střední školy | Práce na příbuzné téma

Prevalence patogenních kmenů Yersinia enterocolitica v potravinách živočišného původu a charakterizace získaných izolátů
 (Petra Parůžková)

2016, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/aek47/ | Experimentální biologie / Speciální biologie | Práce na příbuzné téma

Nutriční hodnota larev potemníka moučného jako nové potraviny a krmiva
 (Aneta Slavíková)

2024, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//8lh2id// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Minoritní kovové stopové prvky v lidském těle, ve výživě a ve vzdělávacích plánech základních a středních škol
 (Lenka KAŠTOVSKÁ)

2023, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA

http://theses.cz/id//zv3gci// | Biologie / Biologie - Chemie (se zaměřením na vzdělávání) | Práce na příbuzné téma

Srovnání vybraných kvalitativních parametrů biopotravin a konvenčních potravin živočišného původu
 (Kristýna Vachoutová)

2024, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//lfu7bq// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma

Netradiční potraviny živočišného původu
 (Marie Klanicová)

2021, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//3roijv// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

FUNKČNÍ POTRAVINY ROSTLINNÉHO PŮVODU A JEJICH VYUŽITÍ V GASTRONOMII
 (Veronika Václaviková)

2016, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.

http://theses.cz/id/4jae7z/ | / | Práce na příbuzné téma

Aktivizační výukové metody ve Výchově ke zdraví v tematickém okruhu Výživa s akcentem na stravovací režim a výživová doporučení
 (Kateřina NOVOSADOVÁ)

2022, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI

http://theses.cz/id//d3n6bk// | Učitelství výchovy ke zdraví pro 2. stupeň základních škol / Učitelství výchovy ke zdraví pro 2. stupeň základních škol / Učitelství přírodopisu a environmentální výchovy pro 2. stupeň základních škol | Práce na příbuzné téma

Vývoj a pilotní ověření metody k měření testového prožívání u dětí mladšího školního věku
 (Sabina Gargošová)

2021, Bakalářská práce, Fakulta sociálních studií / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/nvgzi/ | Psychologie / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 26 prací)