Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Technologické možnosti výroby nealkoholických nápojů s využitím pivovarských surovin
 (Markéta Langová)

2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//k7rm3s// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma

Možnosti výroby cukrovinek s využitím pivovarských surovin
 (Petra Vlčková)

2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//lpn4ou// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Netradiční uplatnění sladařských a pivovarských surovin a produktů v potravinářských technologiiích.
 (Tereza Chlápková)

2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//hjhupl// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Základních postupy a možnosti jejich modifikace při výrobě piva
 (Jakub Dohnal)

2023, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//b6atjk// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Možnosti modifikace výroby chleba a pečiva
 (Šárka Kubová)

2015, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//k73m3y// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Možnosti modifikace výroby svrchně kvašených piv
 (Zdeněk Zika)

2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//fj8juk// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv ročníkové variability chmelů na profil aromatických látek, jejich přenos a chování při stárnutí studeně chmeleného piva
 (Lenka Straková)

2023, Disertační práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//bxqoim// | Fytotechnika / Speciální produkce rostlinná | Práce na příbuzné téma

Vliv vysokotlaké pasterace na senzorický profil nefiltrovaného piva
 (Lukáš Klazar)

2016, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//y5anra// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Senzorický profil a preferenční mapování vanilkového aroma
 (Kateřina Novotná)

2019, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//1mfaks// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Senzorická analýza a profil aromatických látek vybraných druhů koření
 (Jiří Jedlička)

2017, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//1els8z// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma