Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Technologické možnosti výroby nealkoholických nápojů s využitím pivovarských surovin
(Markéta Langová)2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//k7rm3s// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma
Možnosti výroby cukrovinek s využitím pivovarských surovin
(Petra Vlčková)2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//lpn4ou// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Netradiční uplatnění sladařských a pivovarských surovin a produktů v potravinářských technologiiích.
(Tereza Chlápková)2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//hjhupl// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Základních postupy a možnosti jejich modifikace při výrobě piva
(Jakub Dohnal)2023, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//b6atjk// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Možnosti modifikace výroby chleba a pečiva
(Šárka Kubová)2015, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//k73m3y// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Možnosti modifikace výroby svrchně kvašených piv
(Zdeněk Zika)2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//fj8juk// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv ročníkové variability chmelů na profil aromatických látek, jejich přenos a chování při stárnutí studeně chmeleného piva
(Lenka Straková)2023, Disertační práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//bxqoim// | Fytotechnika / Speciální produkce rostlinná | Práce na příbuzné téma
Senzorický profil a preferenční mapování vanilkového aroma
(Kateřina Novotná)2019, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//1mfaks// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Vliv vysokotlaké pasterace na senzorický profil nefiltrovaného piva
(Lukáš Klazar)2016, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//y5anra// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Senzorická analýza a profil aromatických látek vybraných druhů koření
(Jiří Jedlička)2017, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//1els8z// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma