Theses on the same topic (having an identical keyword):

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

« 1 2 3 4 » (total: 34 theses)
Vliv vybraných polysacharidů z řas na konzistenci tavených sýrů
 (Lucie Beníčková)

2018, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//w391z8// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Využití vybraných hydrokoloidů z řas při výrobě tavených sýrů bez tavicích solí
 (Jolana Dostálová)

2018, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ued6un// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic

Vybrané faktory ovlivňující texturní vlastnosti analogů tavených sýrů
 (Zuzana Hanáková)

2012, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//8tw7tc// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Vliv furcellaranu na vybrané vlastnosti v tavených sýrech
 (Nela Švajdová)

2018, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//wxyurk// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic

« 1 2 3 4 » (total: 34 theses)