Theses on the same topic (having an identical keyword):
Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Vliv vybraných polysacharidů z řas na konzistenci tavených sýrů
(Lucie Beníčková)2018, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//w391z8// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Využití vybraných hydrokoloidů z řas při výrobě tavených sýrů bez tavicích solí
(Jolana Dostálová)2018, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ued6un// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic
Vybrané faktory ovlivňující texturní vlastnosti analogů tavených sýrů
(Zuzana Hanáková)2012, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//8tw7tc// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Vliv furcellaranu na vybrané vlastnosti v tavených sýrech
(Nela Švajdová)2018, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//wxyurk// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic