Theses on the same topic (having an identical keyword):
Nové potravinyKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Nové potraviny v Evropě
(Martina Vysoudilová)2021, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//74za29// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Theses on a related topic
Etika potravin - Geneticky modifikované potraviny
(Miroslav Pillař)2015, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//t92kou// | Zemědělská specializace / Agroekologie | Theses on a related topic
Bezpečnost potravin při dovozu ze třetích zemí
(Olga ZUZAŇÁKOVÁ)2024, Bakalářská práce, Ekonomická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//85oowi// | Management regionálního rozvoje / | Theses on a related topic
Zdravotní nezávadnost potravin dovážených do ČR ze třetích zemí
(Lucie Bergová)2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//foohdp// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Možnosti využití netradičních a nových potravin rostlinného původu v zemích Evropského společenství v letech 2010-2022
(Oksana KRAUS)2024, Bakalářská práce, Fakulta zemědělská a technologická / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//9mtdib// | Agropodnikání / | Theses on a related topic
Kartografická vizualizace dostupnosti biopotravin rostlinného původu v Jihomoravském kraji
(Petr Horehleď)2016, Bakalářská práce, Fakulta logistiky a krizového řízení / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//16xsik// | Bezpečnost společnosti / Řízení environmentálních rizik | Theses on a related topic
Potravinová aditiva rostlinného původu: analýza tradičního a konvenčního využití
(Kristýna Steiningerová)2016, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//nszjdc// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Theses on a related topic
FUNKČNÍ POTRAVINY ROSTLINNÉHO PŮVODU A JEJICH VYUŽITÍ V GASTRONOMII
(Veronika Václaviková)2016, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
• http://theses.cz/id/4jae7z/ | / | Theses on a related topic
Látky rostlinného původu jako alternativa konvenčních konzervantů v masných výrobcích
(Jana Dudková)2015, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//oefyhm// | Výživa a potraviny / | Theses on a related topic
Využití přírodních látek rostlinného původu proti vybraným škůdcům léčivých rostlin
(Lenka Majerčáková)2017, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//aud7py// | Ekologické zemědělství / | Theses on a related topic