Zpět na vyhledávání

Theses on the same topic (having an identical keyword):

Nové potraviny

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

« 1 2 3 » (total: 22 theses)
Nové potraviny v Evropě
 (Martina Vysoudilová)

2021, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//74za29// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Theses on a related topic

Etika potravin - Geneticky modifikované potraviny
 (Miroslav Pillař)

2015, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//t92kou// | Zemědělská specializace / Agroekologie | Theses on a related topic

Bezpečnost potravin při dovozu ze třetích zemí
 (Olga ZUZAŇÁKOVÁ)

2024, Bakalářská práce, Ekonomická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//85oowi// | Management regionálního rozvoje / | Theses on a related topic

Zdravotní nezávadnost potravin dovážených do ČR ze třetích zemí
 (Lucie Bergová)

2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//foohdp// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Možnosti využití netradičních a nových potravin rostlinného původu v zemích Evropského společenství v letech 2010-2022
 (Oksana KRAUS)

2024, Bakalářská práce, Fakulta zemědělská a technologická / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//9mtdib// | Agropodnikání / | Theses on a related topic

Kartografická vizualizace dostupnosti biopotravin rostlinného původu v Jihomoravském kraji
 (Petr Horehleď)

2016, Bakalářská práce, Fakulta logistiky a krizového řízení / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//16xsik// | Bezpečnost společnosti / Řízení environmentálních rizik | Theses on a related topic

Potravinová aditiva rostlinného původu: analýza tradičního a konvenčního využití
 (Kristýna Steiningerová)

2016, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//nszjdc// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Theses on a related topic

FUNKČNÍ POTRAVINY ROSTLINNÉHO PŮVODU A JEJICH VYUŽITÍ V GASTRONOMII
 (Veronika Václaviková)

2016, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.

http://theses.cz/id/4jae7z/ | / | Theses on a related topic

Látky rostlinného původu jako alternativa konvenčních konzervantů v masných výrobcích
 (Jana Dudková)

2015, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//oefyhm// | Výživa a potraviny / | Theses on a related topic

Využití přírodních látek rostlinného původu proti vybraným škůdcům léčivých rostlin
 (Lenka Majerčáková)

2017, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//aud7py// | Ekologické zemědělství / | Theses on a related topic

« 1 2 3 » (total: 22 theses)