Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 29 prací)
Consumer Perception of Organic Food in Armenia
 (Inessa Avagyan)

2019, Diplomová práce, Vysoká škola ekonomická v Praze

http://www.vse.cz/vskp/eid/79736 | Mezinárodní ekonomické vztahy / International Business - Central European Business Realities | Práce na příbuzné téma

Consumer Perception of Tesco Private Labels in the Czech Republic
 (Alina Valetova)

2017, Diplomová práce, Vysoká škola ekonomická v Praze

http://www.vse.cz/vskp/eid/72948 | Mezinárodní ekonomické vztahy / International Business - Central European Business Realities | Práce na příbuzné téma

Consumer awareness and perception of CSR activities of two companies in the beverage industry
 (Sabina Ismailova)

2023, Bakalářská práce, Vysoká škola ekonomická v Praze

https://vskp.vse.cz/eid/88238 | International Business / | Práce na příbuzné téma

Spotřebitelské vnímání kvality potravin
 (Karolína Spilková)

2023, Diplomová práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//xeyfgp// | Ekonomika a management / | Práce na příbuzné téma

Vnímání zajištění bezpečnosti potravin ve stravování spotřebitelem ve vybraném regionu
 (Jan Hampl)

2017, Diplomová práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//6j93rg// | Hospodářská politika a správa / Veřejná správa a regionální rozvoj | Práce na příbuzné téma

Přídatné látky v potravinách: přínosy a zdravotní rizika
 (Patrícia Pažická)

2018, Diplomová práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/ysohg/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční specialista | Práce na příbuzné téma

Mikrobiologický pohled na tzv. raw food (syrovou stravu)
 (Anežka Skarková)

2017, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/wrjj6/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma

ALIMENTÁRNÍ NÁKAZY A JEJICH ZDRAVOTNÍ RIZIKA
 (Zuzana Konečná)

2015, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.

http://theses.cz/id/om5c0m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma

Vliv aditiv na provozní parametry vozidla
 (Radek Chyla)

2022, Diplomová práce, Technická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//d6u1ey// | Technika a technologie v dopravě a spojích / Silniční a městská automobilová doprava | Práce na příbuzné téma

Vliv aditiv na reologické vlastnosti ovocných a zeleninových pyré
 (Roman Šebela)

2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//txc685// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 29 prací)