Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Faktory ovlivňující senzorickou jakost analogů tavených sýrů
(Kateřina Sůkalová)2020, Disertační práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//j6o9xm// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv použitých složek na jakost analogů tavených sýrů
(Denisa Vránová)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ll43se// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Faktory ovlivňující senzorickou jakost analogů tavených sýrů
(Kateřina Sůkalová)2020, Disertační práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//7qh6hr// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vybrané faktory ovlivňující texturní vlastnosti analogů tavených sýrů
(Zuzana Hanáková)2012, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//8tw7tc// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Faktory ovlivňující viskozitu analogů tavených sýrů během chládnutí
(Lenka HUDEČKOVÁ)2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//srm0iz// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Texturní vlastnosti analogů tavených sýrů vyrobených s použitím tuků s různým zastoupením mastných kyselin.
(Kateřina HORÁKOVÁ)2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//jh41pp// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv přídavku pektinů a vybraných monosacharidů na vybrané charakteristiky tavených sýrů
(Barbora VOLDÁNOVÁ)2008, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//a0rrbc// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv přídavku pektinu na jakost tavených sýrů
(Petra SEDLÁČKOVÁ)2008, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ngiy12// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Pektin - jeho vlastnosti a využití v průmyslu
(Eva Odstrčilová)2015, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//zuqoo7// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Pektin-hemicelulózový komplex a exopektát hydrolázy
(Dana Flodrová)2008, Disertační práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//t7xa3h// | Chemie a technologie ochrany životního prostředí / | Práce na příbuzné téma