Theses on the same topic (having an identical keyword):

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

« 1 2 » (total: 11 theses)
Faktory ovlivňující senzorickou jakost analogů tavených sýrů
 (Kateřina Sůkalová)

2020, Disertační práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//j6o9xm// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic

Vliv použitých složek na jakost analogů tavených sýrů
 (Denisa Vránová)

2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ll43se// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Faktory ovlivňující senzorickou jakost analogů tavených sýrů
 (Kateřina Sůkalová)

2020, Disertační práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//7qh6hr// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic

Vybrané faktory ovlivňující texturní vlastnosti analogů tavených sýrů
 (Zuzana Hanáková)

2012, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//8tw7tc// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Faktory ovlivňující viskozitu analogů tavených sýrů během chládnutí
 (Lenka HUDEČKOVÁ)

2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//srm0iz// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic

Texturní vlastnosti analogů tavených sýrů vyrobených s použitím tuků s různým zastoupením mastných kyselin.
 (Kateřina HORÁKOVÁ)

2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//jh41pp// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Theses on a related topic

Vliv přídavku pektinů a vybraných monosacharidů na vybrané charakteristiky tavených sýrů
 (Barbora VOLDÁNOVÁ)

2008, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//a0rrbc// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic

Vliv přídavku pektinu na jakost tavených sýrů
 (Petra SEDLÁČKOVÁ)

2008, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ngiy12// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Theses on a related topic

Pektin - jeho vlastnosti a využití v průmyslu
 (Eva Odstrčilová)

2015, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//zuqoo7// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic

Pektin-hemicelulózový komplex a exopektát hydrolázy
 (Dana Flodrová)

2008, Disertační práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//t7xa3h// | Chemie a technologie ochrany životního prostředí / | Theses on a related topic

« 1 2 » (total: 11 theses)