Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

archivní víno

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Texturní vlastnosti sýrů a metody jejich hodnocení
 (Jaroslav Samec)

2023, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//ujs26v// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Biogenní aminy a jejich význam v potravinách
 (Michaela Vlčková)

2022, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//x7mmtw// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Biogenní aminy ve víně
 (Liana Leshchuk)

2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//dxlx6r// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Analýza vybraných biogenních aminů ve vzorcích piva
 (Eliška Trnková)

2023, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//vm7p0n// | Hodnocení a analýza potravin / | Práce na příbuzné téma

Analýza biogenních aminů v sýrech infračervenou a Ramanovou spektometrií
 (Pavla KRAJANCOVÁ)

2011, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI

http://theses.cz/id//jq8du9// | Chemie / Chemie životního prostředí | Práce na příbuzné téma

Vliv nesaccharomycetních kvasinek na obsah biogenních aminů ve víně
 (Jakub Janota)

2023, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//qhqcqr// | Zahradnické inženýrství / | Práce na příbuzné téma