Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
archivní vínoKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Texturní vlastnosti sýrů a metody jejich hodnocení
(Jaroslav Samec)2023, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ujs26v// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Biogenní aminy a jejich význam v potravinách
(Michaela Vlčková)2022, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//x7mmtw// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Biogenní aminy ve víně
(Liana Leshchuk)2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//dxlx6r// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Analýza vybraných biogenních aminů ve vzorcích piva
(Eliška Trnková)2023, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//vm7p0n// | Hodnocení a analýza potravin / | Práce na příbuzné téma
Analýza biogenních aminů v sýrech infračervenou a Ramanovou spektometrií
(Pavla KRAJANCOVÁ)2011, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//jq8du9// | Chemie / Chemie životního prostředí | Práce na příbuzné téma
Vliv nesaccharomycetních kvasinek na obsah biogenních aminů ve víně
(Jakub Janota)2023, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//qhqcqr// | Zahradnické inženýrství / | Práce na příbuzné téma