Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 4 » (celkem 34 prací)
Výběr a hodnocení dodavatelů
 (Kateřina Macháčková)

2018, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//bpc8gj// | Chemické a procesní inženýrství / Ekonomika a management chemických a potravinářských podniků | Práce na příbuzné téma

Systém výběru a hodnocení dodavatelů v mezinárodní výzkumné organizaci
 (Jitka Robenková)

2019, Diplomová práce, Fakulta materiálově-technologická / VŠB - Technická univerzita Ostrava

http://hdl.handle.net/10084/136661 | Ekonomika a řízení průmyslových systémů / Ekonomika a management v průmyslu | Práce na příbuzné téma

Hodnocení dodavatelů materiálu společnosti OSTROJ a. s.
 (Zuzana Tichá)

2019, Bakalářská práce, Fakulta materiálově-technologická / VŠB - Technická univerzita Ostrava

http://hdl.handle.net/10084/136490 | Ekonomika a řízení průmyslových systémů / Ekonomika a management v průmyslu | Práce na příbuzné téma

Hodnocení dodavatelů ve strojírenské společnosti výrábějící vakuové systémy
 (Monika Sekaninová)

2019, Bakalářská práce, Fakulta materiálově-technologická / VŠB - Technická univerzita Ostrava

http://hdl.handle.net/10084/136620 | Ekonomika a řízení průmyslových systémů / Management kvality | Práce na příbuzné téma

Senzorická kvalita masa jelenovitých ve vztahu ke složení a fyzikálně-chemickým vlastnostem masa
 (Klára Mikulíková)

2017, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//a594pu// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Kvalita produkce | Práce na příbuzné téma

Vlivy působící na jakost masa.
 (Michaela Trojanová)

2021, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//uj3baq// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Kvalita produkce | Práce na příbuzné téma

Vliv pohlaví na jatečnou hodnotu a chemické složení jehněčího masa.
 (Kateřina Urbánková)

2019, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//bw1y6a// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Chemické a nutriční hodnoty masa jatečných zvířat a změny masa v průběhu zrání a skladování
 (Jan JELÍNEK)

2010, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//22gro5// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Jakostní znaky masa faremně chované a volně žijící zvěře
 (Kateřina LABUDOVÁ)

2023, Diplomová práce, Fakulta zemědělská a technologická / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//ovr9bn// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Chemické složení jehněčího masa
 (Kateřina Urbánková)

2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//odobkh// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 4 » (celkem 34 prací)