Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

cereálie

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Stanovení fenolických látek a antioxidační aktivity u cereálií
 (Eva MRÁZOVÁ)

2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//8djctx// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Stanovení vybraných antioxidantů a antioxidační aktivity u směsí müsli s jedlými květy
 (Kristýna Ondroušková)

2018, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//qz8mut// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Stanovení antioxidační aktivity metodou DPPH u netradičních obilovin
 (Veronika Jančová)

2013, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//azt4q9// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Návrh algoritmu a realizace řízení ABTS pro trubkový dopravník
 (Tomáš Valášek)

2018, Diplomová práce, Fakulta elektrotechniky a informatiky / VŠB - Technická univerzita Ostrava

http://hdl.handle.net/10084/128606 | Elektrotechnika / Řídicí a informační systémy | Práce na příbuzné téma

Možnosti využití ABTS metody v oblasti cereálních technologií
 (Gabriela KUFOVÁ)

2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//bqjdiz// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma