Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Kvalita a technologie zpracování krůtího masa
 (Tereza Třetinová)

2024, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//yatw30// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Produkce, kvalita a technologie zpracování králičího masa
 (Tereza Sekničková)

2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//3p0w21// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Produkce, kvalita a technologie zpracování velbloudího masa
 (Veronika Sejbalová)

2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//866wgg// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Kvalita kachního a husího masa a jejich technologie zpracování
 (Vojtěch Weiss)

2024, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//kksn7q// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Kvalita a technologie zpracování jehněčího a skopového masa
 (Adéla Zetková)

2021, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//x88let// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Aktuální problematika řízení produkce, zpracování masa a jeho uvádění na trh regionálním výrobcem
 (Aneta Lhotská)

2024, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//sd0w8z// | Zemědělské inženýrství / | Práce na příbuzné téma

Využití konzervačních technologií při zpracování masa a masných výrobků
 (Dagmar KUBECOVÁ)

2015, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//vq4fzu// | Zemědělství / | Práce na příbuzné téma

Barva masa jatečných zvířat v procesu technologie zpracování
 (Michaela Kurková)

2018, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//f03gfp// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vliv různého způsobu zrání na fyzikální, chemické a organoleptické vlastnosti hovězího masa
 (Vitalii Varha)

2023, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//rgoeeu// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma