Zpět na vyhledávání

Theses on the same topic (having an identical keyword):

cereálie

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

Stanovení fenolických látek a antioxidační aktivity u cereálií
 (Eva MRÁZOVÁ)

2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//8djctx// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Theses on a related topic

Stanovení vybraných antioxidantů a antioxidační aktivity u směsí müsli s jedlými květy
 (Kristýna Ondroušková)

2018, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//qz8mut// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Theses on a related topic

Stanovení antioxidační aktivity metodou DPPH u netradičních obilovin
 (Veronika Jančová)

2013, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//azt4q9// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Theses on a related topic

Stanovení antioxidační aktivity metodou DPPH u netradičních obilovin
 (Veronika Jančová)

2013, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//azt4q9// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Theses on a related topic

Význam a použití DPPH v oblasti cereálií
 (Veronika JANČOVÁ)

2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//h67lek// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic