Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
hovězí masoKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Hodnocení hmotnostních ztrát v průběhu skladování masných výrobků
(Veronika MAŇÁSKOVÁ)2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//is7a5p// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Ztráty při zrání a skladování hovězího masa
(Lenka KOSTOHRYZOVÁ)2013, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//vcljj1// | Zemědělské inženýrství / Agropodnikání | Práce na příbuzné téma
Analýza hmotnostních ztrát po technologickém zpracování drůbežího masa
(Diana Mráziková)2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//8zkgu8// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Posouzení ztrát hmotnosti tepelně opracovaných masných výrobků v průběhu technologického zpracování
(Eva Zderčíková)2013, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//37ntag// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Charakteristika svalových vláken v mase různých plemen skotu a její vztah ke kvalitě hovězího masa
(Nicole Lebedová)2015, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//jlu9z3// | Zootechnika / Živočišná produkce | Práce na příbuzné téma
Porovnání vybraných jakostních parametrů hovězího masa různých plemen za použití rozdílné tepelné úpravy
(Anna Bartošíková)2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//zzhbcl// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv plemene, stáří a způsobu chovu jatečného skotu na jakostní ukazatele hovězího masa
(Jarmila Janochová)2018, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//72mqf0// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Intramuskulární tuk v hovězím mase a jeho vliv na vnímání organoleptických vlastností konzumenty
(Adéla Zelenková)2019, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//hudhpa// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Vliv zrání a podmínek skladování termosetických polymerních kompozitních materiálů na jejich visko-elastické vlastnosti
(Filip KUBEŠ)2024, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//1fcis5// | Nanomateriálová chemie / | Práce na příbuzné téma
Sledování změn vybraných parametrů piv z minipivovaru v průběhu zrání a skladování
(Martina HAVLÍČKOVÁ)2020, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//9mqnfh// | Zemědělské inženýrství / Agropodnikání | Práce na příbuzné téma