Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

hovězí maso

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 16 prací)
Hodnocení hmotnostních ztrát v průběhu skladování masných výrobků
 (Veronika MAŇÁSKOVÁ)

2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//is7a5p// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Ztráty při zrání a skladování hovězího masa
 (Lenka KOSTOHRYZOVÁ)

2013, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//vcljj1// | Zemědělské inženýrství / Agropodnikání | Práce na příbuzné téma

Analýza hmotnostních ztrát po technologickém zpracování drůbežího masa
 (Diana Mráziková)

2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//8zkgu8// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Posouzení ztrát hmotnosti tepelně opracovaných masných výrobků v průběhu technologického zpracování
 (Eva Zderčíková)

2013, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//37ntag// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Charakteristika svalových vláken v mase různých plemen skotu a její vztah ke kvalitě hovězího masa
 (Nicole Lebedová)

2015, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//jlu9z3// | Zootechnika / Živočišná produkce | Práce na příbuzné téma

Porovnání vybraných jakostních parametrů hovězího masa různých plemen za použití rozdílné tepelné úpravy
 (Anna Bartošíková)

2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//zzhbcl// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv plemene, stáří a způsobu chovu jatečného skotu na jakostní ukazatele hovězího masa
 (Jarmila Janochová)

2018, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//72mqf0// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Intramuskulární tuk v hovězím mase a jeho vliv na vnímání organoleptických vlastností konzumenty
 (Adéla Zelenková)

2019, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//hudhpa// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Vliv zrání a podmínek skladování termosetických polymerních kompozitních materiálů na jejich visko-elastické vlastnosti
 (Filip KUBEŠ)

2024, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI

http://theses.cz/id//1fcis5// | Nanomateriálová chemie / | Práce na příbuzné téma

Sledování změn vybraných parametrů piv z minipivovaru v průběhu zrání a skladování
 (Martina HAVLÍČKOVÁ)

2020, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//9mqnfh// | Zemědělské inženýrství / Agropodnikání | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 16 prací)