Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Mléko

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 27 prací)
Technologie zpracování mléka
 (Monika Daňková)

2020, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/g2n0g/ | Učitelství pro základní školy / Učitelství chemie pro základní školy | Práce na příbuzné téma

Technologie zpracování a senzorické hodnocení jakosti kravského mléka a vybraných produktů z něj vyrobených
 (Soňa BROŽOVÁ)

2013, Bakalářská práce, Zdravotně sociální fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//xj5fcq// | Veřejné zdravotnictví / Ochrana veřejného zdraví | Práce na příbuzné téma

Technologie a vlastnosti konzumního mléka
 (Veronika Panáčková)

2014, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//bduis4// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Ekonomika a technologie výroby mléčných produktů ve firmě XY
 (Mojmír ŠTANCL)

2010, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//4zrp16// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Porovnání vlivu krmení kukuřičné siláže zpracované technologií shredlage a konvenční technologií na produkční a fyziologické parametry dojnic
 (Martina Brabcová)

2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//57iguf// | Zootechnika / Výživa zvířat a dietetika | Práce na příbuzné téma

Ovčí mléko a možnosti jeho zpracování
 (Kateřina Borková)

2022, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//8gfyof// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Zhodnocení a porovnání spotřeby mléka a mléčných výrobků v České republice a Ruské federaci
 (Oleksandr Midnyi)

2021, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//xznp7d// | Zemědělské inženýrství / Agrobyznys | Práce na příbuzné téma

Zahuštěné a sušené mléčné výrobky a jejich využití v potravinářském a krmivářském průmyslu
 (Petra VAROUSOVÁ)

2021, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//3rpzfn// | Zootechnika / | Práce na příbuzné téma

Stanovení obsahu vitaminu A a E v mléce a mléčných výrobcích
 (Tereza Michlová)

2014, Disertační práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//eiridu// | Zemědělská chemie / | Práce na příbuzné téma

Význam mléka a jeho složek ve výživě a ve vztahu k alergiím a intoleranci.
 (Petra Dědinová)

2017, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//95yvxr// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 27 prací)