Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
MlékoKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Technologie zpracování mléka
(Monika Daňková)2020, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/g2n0g/ | Učitelství pro základní školy / Učitelství chemie pro základní školy | Práce na příbuzné téma
Technologie zpracování a senzorické hodnocení jakosti kravského mléka a vybraných produktů z něj vyrobených
(Soňa BROŽOVÁ)2013, Bakalářská práce, Zdravotně sociální fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//xj5fcq// | Veřejné zdravotnictví / Ochrana veřejného zdraví | Práce na příbuzné téma
Technologie a vlastnosti konzumního mléka
(Veronika Panáčková)2014, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//bduis4// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Ekonomika a technologie výroby mléčných produktů ve firmě XY
(Mojmír ŠTANCL)2010, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//4zrp16// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Porovnání vlivu krmení kukuřičné siláže zpracované technologií shredlage a konvenční technologií na produkční a fyziologické parametry dojnic
(Martina Brabcová)2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//57iguf// | Zootechnika / Výživa zvířat a dietetika | Práce na příbuzné téma
Ovčí mléko a možnosti jeho zpracování
(Kateřina Borková)2022, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//8gfyof// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Zhodnocení a porovnání spotřeby mléka a mléčných výrobků v České republice a Ruské federaci
(Oleksandr Midnyi)2021, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//xznp7d// | Zemědělské inženýrství / Agrobyznys | Práce na příbuzné téma
Zahuštěné a sušené mléčné výrobky a jejich využití v potravinářském a krmivářském průmyslu
(Petra VAROUSOVÁ)2021, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//3rpzfn// | Zootechnika / | Práce na příbuzné téma
Stanovení obsahu vitaminu A a E v mléce a mléčných výrobcích
(Tereza Michlová)2014, Disertační práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//eiridu// | Zemědělská chemie / | Práce na příbuzné téma
Význam mléka a jeho složek ve výživě a ve vztahu k alergiím a intoleranci.
(Petra Dědinová)2017, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//95yvxr// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma