Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Využití sušených směsí při výrobě tavených produktů na bázi mléčných složek
(Vendula Kůrová)2019, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//i6461n// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv kombinací fosforečnanů a amarantu na technologické vlastnosti masných výrobků
(Eliška Gurská)2014, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//4ho94h// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv koncentrace NaCl a fosforečnanů na vlastnosti masných výrobků
(Ludmila Gregovská)2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//1xys0a// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Sledování vlivu aplikace kukuřičné a rýžové mouky jako náhrady fosforečnanů na technologické vlastnosti masných výrobků
(Petra Polcová)2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//1aexz9// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv aplikace xantanové a tragantové gumy na vybrané vlastnosti modelového jemně mělněného masného výrobku
(Lucie Pospíšilová)2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//5il20d// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Aplikace a vliv binárních směsí fosforečnanů při výrobě masných výrobků
(Simona Kadlecová)2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//vc1twc// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv kombinací fosforečnanů a amarantu na technologické vlastnosti masných výrobků
(Eliška Gurská)2014, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//4ho94h// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Stanovení vody a vodní aktivity v mase a masných výrobcích
(Petra Suchánková)2010, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//6ireu3// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Variabilita krevního tlaku a tepenná tuhost jako predikční faktory kardiovaskulárních onemocnění u pacientů s CHICHS
(Nela Neprašová)2024, Diplomová práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/kx2wt/ | Specializace ve zdravotnictví / Fyzioterapie | Práce na příbuzné téma
Maximální aerobní kapacita, výkonnost a tepenná tuhost (CAVI) u mužů po absolvování ambulantního rehabilatačního programu v rámci kardiovaskulární rehabilitace
(Jana Jelínková)2016, Diplomová práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/mqsv3/ | Specializace ve zdravotnictví / Fyzioterapie | Práce na příbuzné téma