Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

mastné kyseliny

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 16 prací)
Suché skořápkové plody jako zdroj vitaminů
 (Soňa Hermanová)

2019, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//hsn88n// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Kvalita produkce | Práce na příbuzné téma

Tropické skořápkové plody a jejich nutriční hodnota
 (Terezie Baitlová)

2021, Bakalářská práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//9qc8ub// | Zemědělská specializace / Zemědělství tropů a subtropů | Práce na příbuzné téma

Suché skořápkové plody ve výživě člověka
 (Iveta CHLEBIŠOVÁ)

2009, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//7asw30// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vláknité mikromycety jako kontaminanty sušeného ovoce a suchých skořápkových plodů.
 (Daniela Fabiánová)

2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//bs3e3y// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Hodnocení mykotoxinů v suchých skořápkových plodech.
 (Hana Maturová)

2021, Disertační práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//l0f3lv// | Zahradnické inženýrství / Zahradnictví | Práce na příbuzné téma

Význam suchých skořápkových plodů ve výživě
 (Martina Suchá)

2016, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//948414// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma

Stanovení vitaminu E v suchých skořápkových plodech
 (Veronika Kudelová)

2015, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//89zdoq// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Využití moderních analytických technik pro hodnocení kvality suchých skořápkových plodů
 (Veronika Valerová)

2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//mrf9rx// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Zastoupení vybraných minerálních látek v různých druzích suchých skořápkových plodů
 (Martina Suchá)

2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//wlpg23// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Stanovení vybraných mastných kyselin v suché kapce krve plynovou chromatografií
 (Zuzana Řeháková)

2015, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//0fgoyn// | Speciální chemicko-biologické obory / Analýza biologických materiálů | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 16 prací)