Zpět na vyhledávání

Theses on the same topic (having an identical keyword):

masný výrobek

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

« 1 2 » (total: 15 theses)
Srovnání vlivu Na a K solí kyseliny fosforečné na vlastnosti šunky
 (Diana Mráziková)

2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//vgctr5// | Technologie potravin / - | Theses on a related topic

Vliv druhu kvasu a podmínek jeho přípravy na vlastnosti výrobku
 (Lucie Ďoubalová)

2024, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//mn9g4f// | Technologie potravin / - | Theses on a related topic

Vliv použité pšeničné mouky na texturní vlastnosti muffinů
 (Veronika Poledníková)

2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//pauwvt// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Kvalitativní vlastnosti kuřecí šunky
 (Tomáš Dostál)

2023, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//1xrpti// | Technologie potravin / - | Theses on a related topic

Vliv aplikace xantanové a tragantové gumy na vybrané vlastnosti modelového jemně mělněného masného výrobku
 (Lucie Pospíšilová)

2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//5il20d// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Vliv koncentrace NaCl a fosforečnanů na vlastnosti masných výrobků
 (Ludmila Gregovská)

2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//1xys0a// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Sledování vlivu aplikace kukuřičné a rýžové mouky jako náhrady fosforečnanů na technologické vlastnosti masných výrobků
 (Petra Polcová)

2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//1aexz9// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Vliv přídavku jáhlové a merlíkové mouky na vlastnosti mělněných masných výrobků
 (Monika Petrželová)

2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//g7ot5n// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Vliv koncentrace NaCl a fosforečnanů na vlastnosti masných výrobků
 (Ludmila Gregovská)

2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//1xys0a// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Technologické vlastnosti masa - vaznost
 (Tomáš DIBĎÁK)

2012, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//yub4fr// | Zemědělství / Agropodnikání | Theses on a related topic

« 1 2 » (total: 15 theses)