Theses on the same topic (having an identical keyword):
masný výrobekKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Srovnání vlivu Na a K solí kyseliny fosforečné na vlastnosti šunky
(Diana Mráziková)2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//vgctr5// | Technologie potravin / - | Theses on a related topic
Vliv druhu kvasu a podmínek jeho přípravy na vlastnosti výrobku
(Lucie Ďoubalová)2024, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//mn9g4f// | Technologie potravin / - | Theses on a related topic
Vliv použité pšeničné mouky na texturní vlastnosti muffinů
(Veronika Poledníková)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//pauwvt// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Kvalitativní vlastnosti kuřecí šunky
(Tomáš Dostál)2023, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//1xrpti// | Technologie potravin / - | Theses on a related topic
Vliv aplikace xantanové a tragantové gumy na vybrané vlastnosti modelového jemně mělněného masného výrobku
(Lucie Pospíšilová)2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//5il20d// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Vliv koncentrace NaCl a fosforečnanů na vlastnosti masných výrobků
(Ludmila Gregovská)2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//1xys0a// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Sledování vlivu aplikace kukuřičné a rýžové mouky jako náhrady fosforečnanů na technologické vlastnosti masných výrobků
(Petra Polcová)2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//1aexz9// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Vliv přídavku jáhlové a merlíkové mouky na vlastnosti mělněných masných výrobků
(Monika Petrželová)2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//g7ot5n// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Vliv koncentrace NaCl a fosforečnanů na vlastnosti masných výrobků
(Ludmila Gregovská)2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//1xys0a// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Technologické vlastnosti masa - vaznost
(Tomáš DIBĎÁK)2012, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//yub4fr// | Zemědělství / Agropodnikání | Theses on a related topic