Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Srovnání vlivu Na a K solí kyseliny fosforečné na vlastnosti šunky
(Diana Mráziková)2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//vgctr5// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma
Vliv druhu kvasu a podmínek jeho přípravy na vlastnosti výrobku
(Lucie Ďoubalová)2024, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//mn9g4f// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma
Vliv použité pšeničné mouky na texturní vlastnosti muffinů
(Veronika Poledníková)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//pauwvt// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Kvalitativní vlastnosti kuřecí šunky
(Tomáš Dostál)2023, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//1xrpti// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma
Vliv aplikace xantanové a tragantové gumy na vybrané vlastnosti modelového jemně mělněného masného výrobku
(Lucie Pospíšilová)2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//5il20d// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv koncentrace NaCl a fosforečnanů na vlastnosti masných výrobků
(Ludmila Gregovská)2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//1xys0a// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Sledování vlivu aplikace kukuřičné a rýžové mouky jako náhrady fosforečnanů na technologické vlastnosti masných výrobků
(Petra Polcová)2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//1aexz9// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv přídavku jáhlové a merlíkové mouky na vlastnosti mělněných masných výrobků
(Monika Petrželová)2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//g7ot5n// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv kombinací fosforečnanů a amarantu na technologické vlastnosti masných výrobků
(Eliška Gurská)2014, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//4ho94h// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv koncentrace NaCl a fosforečnanů na vlastnosti masných výrobků
(Ludmila Gregovská)2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//1xys0a// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma